perjantai 19. lokakuuta 2012

Tortellinisalaatti

Menitkö sinäkin Hullujen Päivien huumassa hamstraamaan kasoittain alennushintaisia tuorepastoja Herkun hyllystä? Niinpä niin. Mutta ei hätää - nyt pulmaan on myös ratkaisu! Ylimääräisiä tortellinipaketteja voi tuhota paitsi tortellinivuokaan, myös kivasti yksinkertaiseen lounassalaattiin. Tällä kertaa salaatti koostui aivan puhtaasti köyhistä jääkaapin rippeistä, joten ainesosalista on lyhyt. Suosittelen täydentämään sitä esimerkiksi vuohenjuustolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä, jos jaksat lähteä kauppaan asti.



2:lle hengelle

1 pkt tuoretortellineja
1 kerä jääsalaattia
2 rkl vihreää pestoa (sitä Stockan pestoa jota ostit 4 purkkia Hullareilta)
1 avokado
pätkä kurkkua
loraus oliiviöljyä ja vaaleaa balsamicoa

Revi salaatti, pilko sekaan kurkku ja avokado. Lorauta päälle oliiviöljyä ja vaaleaa balsamicoa. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja laita takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pari ruokalusikallista pestoa. Kumoa pasta salaatin päälle, ja 5 minuutin lounaasi on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti