n. 10-12 muffinia
pari kourallista tuoreita kirsikoita
100 g tummaa suklaata
3,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl + 2 rkl sokeria
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa leivontamargariinia
Poista kirsikoista kivet ja leikkaa n. neljään osaan. Levitä kirsikat uuninpellille leivinpaperille ja ripottele päälle 2 rkl sokeria. Paahda 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet ja sokeri. Vatkaa toisessa kulhossa munat ja rasva, sekoita sitten joukkoon maito. Yhdistä joukkoon kuivat aineet. Leikkaa suklaa isoksi muruksi ja nostele se ja paahdetut kirsikat taikinan sekaan. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti