sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Mahtava pinaattipasta

Feta ja pinaatti ne yhteen soppii... kaikkihan sen tietää, ja se vain on fakta. Olen pitkään halunnut kokeilla pinaattipastaa, vaikkakin mieleni perukoilla olin lievästi epäluuloinen pinaatin ja kerman yhdistelmästä - maistuisiko se pinaattikeitolta? Mutta pieni puristus sitruunamehua sekä fetajuuston suolaisuus raikasti ruokaa ihanasti, eikä pinaattikeittoefektistä ollut tietoakaan. Tämä ruoka on superedullinen, varsinkin jos käyttää pakastepinaattia eikä tuoretta. Tiedä häntä olisiko tuore pinaatti parantanut makua merkittävästi, vaikea uskoa koska tämä pasta kyllä ylitti odotukset herkullisuudellaan ja vei kielen mennessään. Nam!


täysjyväspagettia kahdelle hengelle
1 pss pakastepinaattia
100 g fetaa
2 dl ruokakermaa
1 kesäsipuli
ripaus suolaa
loraus sitruunan mehua
öljyä paistamiseen

Keitä spagetti ohjeen mukaan. Pilko kesäsipuli varsineen ja kuullota öljyssä pannulla. Lisää pannulle jäiset pinaatit ja anna kuutioiden sulaa. Lisää kerma ja mausteet, sekoittele ja anna maustua hetki. Lisää viimeiseksi murustettu fetajuusto. Valuta spagetit, kaada ne pannulle kastikkeen sekaan ja sekoita. Annostele lautasille ja murusta päälle vielä hieman fetajuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti