tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hedelmäinen kana-aurajuustopasta

Tämä on taas niitä ruokia joka näyttää kuvassa.. no ei oikeastaan yhtään miltään. Eikä raaka-aineiden yhdistämiseen tarvita ruudinkeksijän aivoja. Mutta maku on siitä huolimatta aivan taivaallinen. Jos siis on aurajuuston ystävä. Kana, hedelmät ja aurajuusto on klassikkoyhdistelmä, jota tekemällä on varmasti mahdotonta saada mitään menemään pieleen. Erittäin maukasta ja älyttömän helppoa arkimättöä, suosittelen lämpimästi. Täysjyväpasta soveltuu muuten tämän kermaherkun kanssa oikein hyvin, ei huomaa juuri eroa vaaleaan pastaan :)

Innoittajana toimi tällä kertaa Mau!kas-ruokablogi, kiitos!


täysjyväpastaa kahdelle (meillä Rainbow täysjyväfarfalle, hyvä löytö muuten)
350 g broilerin hunajamarinoituja filesuikaleita
2 dl ruokakermaa
1 prk säilykepersikoita
n. 100 g aurajuustoa (tai maun mukaan)

Keitä pasta ohjeen mukaan. Paista broilerinsuikaleet pannulla kypsiksi, lisää kerma ja aurajuusto ja sekoita kunnes juusto on sulanut joukkoon. Pilko persikat kuutioiksi ja lisää kastikkeeseen vasta juuri ennen tarjoilua, etteivät ne pehmene liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti